Home  / 

Adviespraktijk voor hondentuigen

Ieder product is handgemaakt en origineel !

Een goed zittend hondentuig laat je hond zonder belemmering bewegen.

Een comfortabel hondentuig is gemaakt van prettig materiaal en drukt niet op zenuwen, organen en andere gevoelige plekken.

Ieder hondenlichaam is anders.

Wat prettig is, goed zit en past bij de ene hond hoeft niet prettig te zijn, goed te zitten of te passen bij een andere.

 

Wil je samen met je hond(en) een maatwerk tuig komen aanmeten in onze praktijk in Houten?

Maak dan een afspraak met Iva via email aura4dox@gmail.com

Je vindt onze praktijk aan het Timmermansgilde 40 in Houten.

 

Wil je op een andere locatie die in onze planning staat je hond(en) laten meten?

Ook dan kun je een email sturen aan info.aura4dox@gmail.com, tenzij anders vermeld.

Vergeet dan niet om de datum en de locatie te vermelden in je bericht.

 

Waar vind je ons op locatie?

COVID 19: Op alle locaties wordt gewerkt volgens de maatregelen van de regio en de locatie zelf!

Ieder klant wordt op bepaalde tijd ingepland voor de consult, het meetdag op een locatie is geen groep activiteit, het gaat niet om inloop spreekuur!

Aanmelden via info.aura4dox@gmail.com, tenzij anders vermeld. Vergeet dan niet om de datum en de locatie te vermelden in je bericht.

NOVEMBER 2020

26.11. bij Zwerfhondenschool in Groessen

Info en aanmelden via onderstaande link graag!

https://www.zwerfhondenschool.com/event-info/advies-meetsessie-voor-tuig-op-maat-3?fbclid=IwAR2GEI9Z0oBrAIN_JZhgpAIY1qRPQRsmVWO2zbzMtWZNTbkoIp7vvu-JKYU

 

28.11. bij hondenschool HAC de Wenge in Warmenhuizen VOL

https://www.facebook.com/events/370836654030564

 

Gelieve onderstaand overzicht door te nemen - geldt voor consulten in Houten en op locaties

1. Alle consulten zijn ruim ingepland zodat dat u geen andere klanten tegen zult komen.

2. Er wordt gedurende het consult 1.5 meter afstand gehouden tussen de klant en mij mits dat ok is voor de hond

Aangezien we vanaf 11.5.2020 kunnen de regel van 1.5m afstand laten vervallen in bepaalde situaties, zoals stress bij de hond, blijft een mondkapje een eis. Graag daarom een NIEUWE OF SCHONE mondkapje mee te nemen en op te hebben gedurende het consult. Mocht u deze zelf niet hebben, is het mogelijk om er één ter plekke aan te schaffen voor een bedrag van € 8,00. De mondkapjes zijn van 100% katoen en hebben een vakje voor een filter. Deze zijn dus herbruikbaar. Zelf zal ik ook een mondkapje dragen.

3. Mijn praktijk blijft open staan zodat u als eigenaar buiten kunt wachten (onder een dak) en mee kunt kijken. Uw hond en ikzelf zullen binnen in de praktijk staan achter een hek (vlak bij u, op 1.5m afstand)- mits de hond deze situatie niet als onprettig ervaart - in dat geval kunt u wel bij de hond blijven! Graag daarom een mondkapje mee te nemen en op te hebben gedurende het consult.

4. Gelieve in uw eentje te komen indien dat mogelijk is - 1 eigenaar per hond, 2 eigenaren per hond graag van te voren afspreken

5. Wacht alstublieft met uw hond in of nabij uw auto, ik zal jullie ophalen. NIET AANBELLEN ALSTUBLIEFT!

6. Er mogen geen voorbeelden van materialen of kleuren meer aangeraakt worden. Ik zal ze wel op afstand laten zien en maak desnoods foto’s van combinaties die u leuk vindt.

7. Alle informatie over het type tuig, maten etc. worden niet meer op een papieren formulier meegegeven, maar per whatsapp verstrekt.

8. Vertoont u of iemand binnen uw gezin één of meerdere symptomen, blijf dan alstublieft thuis en zeg uw afspraak op tijd af.

9. !BELANGRIJK! Honden en onbekende persoon die aan hun lichaam gaat zitten, dat kan voor sommige honden onprettig en stressvol zijn. Wees alsjeblieft eerlijk bij uw aanmelding waanneer ik u de vraag stel “Hoe gedraagt uw hond zich tijdens spannende situaties en/of bij de dierenarts?” of “Zijn er wat lichamelijke of geestelijke beperkingen waarmee ik rekening mee moet houden?” Graag wat dan ook afwijkingen, bijzonderheden etc. melden tijdens aanmelden via email.
Dan kunnen we samen kijken of de consult mogelijk zal zijn en hoe we het kunnen aanpakken zodat het voor niemand een onprettige situatie wordt. Het is heel belangrijk dat de hond zich veilig en prettig voelt en dat kan alleen wanneer ik vooraf eerlijke informatie krijg van de eigenaar!

10. Betalingen voor het consult kunnen alleen middels PIN worden voldaan. Uw bestelling voor het tuig vindt later middels een bankoverschrijving op basis van een factuur plaats.

11. Neem alstublieft smeerbare beloningen mee, denk hierbij aan paté, smeerkaas…. en mocht u een kong hebben, dan graag ook deze meenemen.

12. Ondanks dat wij nog geen hinder ondervinden van vertragingen op de levering- en productietermijnen, willen wij u bij voorbaat al inlichten dat de leveringen van onze producten afhankelijk zijn van internationale- en nationale bezorgdiensten. Mocht dit in de nabije toekomst toch veranderen, gelieve hier dan rekening mee te houden en begrip voor te tonen.

13. Honden met lichamelijke klachten of die doorverwezen zijn door een dierenarts,
fysiotherapeut, osteopaat of een andere specialist, hebben voorrang in mijn planning!

Alvast bedankt allemaal voor jullie begrip, geduld en samenwerking!

 

 

 

 

 

 

Een goed zittend hondentuig laat je hond zonder belemmering bewegen.

Een comfortabel hondentuig is gemaakt van prettig materiaal en drukt niet op zenuwen, organen en andere gevoelige plekken.

Ieder hondenlichaam is anders.

Wat prettig is, goed zit en past bij de ene hond hoeft niet prettig te zijn, goed te zitten of te passen bij een andere.

Zelfs twee honden van hetzelfde ras of zelfs uit hetzelfde nest, kunnen een totaal andere pasvorm hebben.

Dat is precies waarom wij geloven in maatwerk tuigen.

 

Hondentuigen zijn daarom alleen te bestellen na een meet consult.


Tijdens een meet consult bepaalt Iva, samen met jou, welk type y-tuig, welke bandbreedte en uitvoering het beste bij het lichaamstype van jouw hond past.

Ook de activiteiten waarbij je hond het tuig draagt, het gedrag en lichamelijke belemmeringen/aandoeningen , neemt ze mee in het advies.

Natuurlijk is er tijd om alle kleuren en materialen in het echt te bekijken.

Een meet-consult duurt ongeveer 30 minuten per hond.

Na afloop van het consult krijg je de maten van je hond en alle extra informatie op papier mee.

Zo kun je thuis, op je gemak, het tuig samenstellen en bestellen.

 

Let op: Het is voor Iva onmogelijk om op afstand een goed maatwerk advies te geven. Adviezen over model, bandbreedte en specifieke aanpassingen worden dan ook alleen gegeven tijdens een consult in Houten of op een van de onderstaande geplande locaties.

 

De kosten van een meet-advies zijn

€ 25,00 per hond bij onze eigen praktijk in Houten

€ 25,00 per hond op een locatie (zie https://www.4dox.nl/adviespraktijkvoorhonden) binnen Nederland en in België tot 180km (enkele reisafstand) vanaf Houten

€ 30,00 per hond op een locatie (zie https://www.4dox.nl/adviespraktijkvoorhonden) binnen Nederland en in België boven 180km (enkele reisafstand) vanaf Houten

 

Wil je samen met je hond(en) een maatwerk tuig komen aanmeten in onze praktijk in Houten?

Maak dan een afspraak met Iva via email aura4dox@gmail.com

Je vindt onze praktijk aan het Timmermansgilde 40 in Houten.

 

Wil je op een andere locatie die in onze planning staat je hond(en) laten meten?

Ook dan kun je een email sturen aan info.aura4dox@gmail.com, tenzij anders vermeld. Vergeet dan niet om de datum en de locatie te vermelden in je bericht.

 

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden op maat gemaakt speciaal voor u! Aura4dox helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

De juiste hondentuig type en maten, de juiste bandbreedte, de juiste product voor uw hond. We doen alles wat mogelijk is om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk te leveren is ons doel ! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en iedere product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken !

Tuigen maatwerk

Wilt u graag een maatwerk tuig voor uw hond willen bestellen. Maak dan een afspraak voor advies en maten opnemen !