Home  /   /  Hondenriemen  /  Korte hondenriem

Korte hondenriem

Diverse types en lengtes hondenriemen met of zonder borduurwerk.

Korte hondenriem

Deze riem is uitsluitent alleen bedoeld voor tijdens het samen trainen. Het is niet de bedoeling om deze hondenriem aan te laten als uw hond los gaat lopen of rennen of met andere honden spelen, vanwege de veiligheid.

Vaak lopen honden met hun hondenriemen om die op de grond mee gesleept worden waar ze op stappen en in blijven hangen met hun poten. Dat gaat met een goede lengte van deze korte hondenriem niet gebeuren. Gebruik deze riem samen met een goed passende tuig. 

U kunt de lengte zelf bepalen, dat ligt er aan hoe hoog uw hond op zijn poten staat. Wij bieden 4 diverse breedtes van de nylon band. De hondenriem kan gevoerd zijn met een van onze voeringen (softshell, microvezel, suede kunstleer, waterafstotend voering) en net als al onze andere producten mag u deze ook laten borduren met naam van uw hond of een andere leuke tekst of gewoon figuurtjes (pootjes, botjes).

 

 

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden op maat gemaakt speciaal voor u! Aura4dox helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

De juiste hondentuig type en maten, de juiste bandbreedte, de juiste product voor uw hond. We doen alles wat mogelijk is om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk te leveren is ons doel ! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en iedere product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken !

Adviespraktijk

Wilt u graag een maatwerk tuig voor uw hond willen bestellen, maar vindt u het lastig om het goede type te kiezen of om je hond op te meten? Maak dan een afspraak voor advies en maten opnemen !