Home  /   /  Hondenmatras  /  Orthopedisch hondenmatras

Orthopedisch hondenmatras

Deze matrassen zijn ontwikkeld in samenwerking met dierenfysiotherapeuten. De binnenkant is gemaakt van matras materiaal die ook voor mensen matrassen gebruikt wordt en van memory foam. Grote voordeel is de losse hoes van softshell of suede materiaal die makkelijk afneembaar is en wasbaar in de wasmachine.

Memory foam binnenkant.Het lichaamsgewicht van de hond wordt goed verdeeld over het hele matras en daarom is deze geschikt voor honden met lichaamelijke problemen en oudere honden.

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden op maat gemaakt speciaal voor u! Aura4dox helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

De juiste hondentuig type en maten, de juiste bandbreedte, de juiste product voor uw hond. We doen alles wat mogelijk is om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk te leveren is ons doel ! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en iedere product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken !

Adviespraktijk

Wilt u graag een maatwerk tuig voor uw hond willen bestellen, maar vindt u het lastig om het goede type te kiezen of om je hond op te meten? Maak dan een afspraak voor advies en maten opnemen !