Home  /   /  Softshell broeken  /  Zomer softshell broeken

Zomer softshell broeken

Zeer comfortabel en praktisch softshell broek met brede elastische band.Voor ieder figuur passend en fijn zittend. Met twee diepe zakken waar niks uitvalt en reflecterende componenten die tot 200m zichtbaar zijn.

187
Prijs: 58,5 EUR

Stel je product in elkaar naar je wens

1Maat

info

2Kleur

info

3Lengte

info

4Magnetische lus

info
Hondenpoot afbeelding Kleur van de hondenpoot Kleur van het hartje Borduurwerk Geborduurde tekst Kleur van de tekst Lettertype Figuurtjes

%title%

%content%

%title%

%content%

Maat

De taille is gemaakt van heel comfortabel zittend stretch materiaal. De maat die in de maattabel staat is dus slechts een richtlijn wat betreft de taille.

Kleur

Lengte

Magnetische lus

Alle onderstaande moeten ingevuld/gekozen worden

  X

  WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

  Gemaakt op maat

  Alle producten worden op maat gemaakt speciaal voor u! Aura4dox helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

  Gezondheid

  De juiste hondentuig type en maten, de juiste bandbreedte, de juiste product voor uw hond. We doen alles wat mogelijk is om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

  Zorgvuldigheid

  Goede kwaliteit en goed passend handwerk te leveren is ons doel ! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en iedere product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken !

  Adviespraktijk

  Wilt u graag een maatwerk tuig voor uw hond willen bestellen. Maak dan een afspraak voor advies en maten opnemen !