Home  / 

OVER ONS

Ieder product is handgemaakt en origineel !

 

Mijn naam is Iva Pastova en samen met mijn hond Aura en het 4dox team heb ik 14.08.2012 de webwinkel Aura4dox voor jullie opgestart. 4Dox is een spontaan en professioneel team uit Tsjechië, dat al meer dan 17 jaar lang tuigen, halsbanden en andere spullen voor honden maakt. Ik ben zelf ook Tsjechisch en woon inmiddels al 12 jaar in Nederland. Als hondeninstructeur werk ik met de nieuwste professionele inzichten en kennisen. Hetzelfde geldt dus ook voor de producten in mijn webwinkel. Ik begeef me dus constant tussen diverse honden en hun baasjes. Dankzij mijn ervaringen kan ik iedereen helpen om een goede keuze te maken.

Het welzijn van jullie honden is voor ons team het belangrijkste !

 

Contact:

email: aura4dox@gmail.com
telefoonnummer: +31(0)641231202

 

 

 

 

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden op maat gemaakt speciaal voor u! Aura4dox helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

De juiste hondentuig type en maten, de juiste bandbreedte, de juiste product voor uw hond. We doen alles wat mogelijk is om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk te leveren is ons doel ! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en iedere product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken !

Tuigen maatwerk

Wilt u graag een maatwerk tuig voor uw hond willen bestellen. Maak dan een afspraak voor advies en maten opnemen !