Home  /   /  Hondenriemen

Hondenriemen

Diverse types en lengtes hondenriemen met of zonder borduurwerk.

Hondenriemen

4dox hondenriemen zijn gemaakt van polypropyleen banden die zijn geproduceert in Tsjechie. Kies uit 15 diverse banden kleuren en 4 bandbreedtes. Alle hondenriemen kunnen worden gevoerd met hoge kwaliteit softshell die we bieden in 17 diverse kleuren. Stel uw hondenriem zelf in elkaar in ons webwinkel en zie gelijk hoe door u gekozen kleurencombinatie zal eruitzien. U kunt kiezen om de naam van uw hond op de hondenriem te zetten, of een andere tekst. Alle ringen die op de hondenriem geplaats worden zijn van roestvrij staal, zeer sterk, duurzaam, gaan nooit roesten of kapot. De musketoons kunt u kiezen uit roestvrij staal of vernikkelde ijzeren. Voor honden tot 2kg hebben we zeer klein en licht ijzeren karabijn.

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden op maat gemaakt speciaal voor u! Aura4dox helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

De juiste hondentuig type en maten, de juiste bandbreedte, de juiste product voor uw hond. We doen alles wat mogelijk is om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk te leveren is ons doel ! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en iedere product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken !

Tuigen maatwerk

Wilt u graag een maatwerk tuig voor uw hond willen bestellen. Maak dan een afspraak voor advies en maten opnemen !