Home  /   /  Hondensjaals

česká verze bez textu

Kleurig hondensjaal zijn niet alleen mooi maar worden vaak ook gebruikt als "werkkleding" voor therapiehonden en andere honden die een belangrijke taak hebben.

Kleurig, mooi en vaak met een belangrijke boodschap

Hondensjaals worden gemaakt van 100% antibacteriele katoen. Ze zijn praktisch en goed wasbaar in de wasmaschine. Met één omkeerbare sjaal kunt u aan weerszijden verschillende kleuren hebben. Beide zijden van de sjaal kunnen worden geborduurd. We bieden twee sorten sjaals, met drukknoopjes (gemaakt op halsmaat van de hond) en losse sjaal die u kunt zelf knoopen rond de hals van de hond.

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden op maat gemaakt speciaal voor u! Aura4dox helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

De juiste hondentuig type en maten, de juiste bandbreedte, de juiste product voor uw hond. We doen alles wat mogelijk is om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk te leveren is ons doel ! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en iedere product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken !

Adviespraktijk

Wilt u graag een maatwerk tuig voor uw hond willen bestellen, maar vindt u het lastig om het goede type te kiezen of om je hond op te meten? Maak dan een afspraak voor advies en maten opnemen !