Home  /   /  Beloningstasjes

Beloningstasjes

Praktische beloningstasje die zorgt ervoor dat u altijd een beloning(snoepjes en/of speeltje) voor uw hond bij u heeft.

Beloningstasjes

Het beloningstasje zorgt ervoor dat u altijd een beloning (snoepjes en/of speeltje) voor uw hond bij u heeft. Het beschermt uw kleding tegen vettigheid en kruimels. Alle beloningstasjes worden gemaakt van softshell - het materiaal heeft een groot ademend vermogen, is zacht en behoorlijk waterdicht, zeer gemakkelijk te onderhouden (wasbaar op 40°C in de wasmachine). Meerdere kleuren opties (dezelfde als softshell voering bij tuigen, halsbanden en riemen). Borduurwerk opties: 1. hondenrassen 2. honden motieven 3. tekst en kleine hondenpootjes afbeelding De belonigstasje komt in twee maten en uitvoeringen. 1. groot en klein met ronde elastiek sluiting 2. groot en klein met magnetische sluiting

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden op maat gemaakt speciaal voor u! Aura4dox helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

De juiste hondentuig type en maten, de juiste bandbreedte, de juiste product voor uw hond. We doen alles wat mogelijk is om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk te leveren is ons doel ! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en iedere product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken !

Adviespraktijk

Wilt u graag een maatwerk tuig voor uw hond willen bestellen, maar vindt u het lastig om het goede type te kiezen of om je hond op te meten? Maak dan een afspraak voor advies en maten opnemen !