Home  / 

Adviespraktijk voor hondentuigen

Ieder product is handgemaakt en origineel !

Een goed zittend hondentuig is comfortabel.

Een goed zittend hondentuig laat je hond zonder belemmering bewegen.

Een comfortabel hondentuig is gemaakt van prettig materiaal en drukt niet op zenuwen, organen en andere gevoelige plekken.

Ieder hondenlichaam is anders.  Wat prettig is, goed zit en past bij de ene hond hoeft niet prettig te zijn, goed te zitten of te passen bij een andere. Zelfs twee honden van hetzelfde ras of zelfs uit hetzelfde nest, kunnen een totaal andere pasvorm hebben.

Dat is precies waarom wij geloven in maatwerk tuigen.

 

Bij Aura4dox kies je uit twee soorten tuigen:

Het compleet verstelbare Comfort Plus tuig en het Maatwerk tuig.

Kies je voor het Comfort Plus tuig, dan kun je zelf je hond opmeten aan de hand het meet schema of een afspraak maken voor ene meet Consult.

Een Maatwerk tuig is alleen te bestellen na een meet consult.

 

Tijdens een Meet consult bepaalt Iva, samen met jou, welk type y-tuig, welke bandbreedte en uitvoering het beste bij het lichaamstype van jouw hond past. Ook De activiteiten waarbij je hond het tuig draagt, neemt ze mee in het advies. Natuurlijk is er tijd om alle kleuren en materialen in het echt te bekijken. Een meet-consult duurt ongeveer 30 minuten per hond.

Na afloop van het consult krijg je de maten van je hond en alle extra informatie op papier mee. Zo kun je thuis, op je gemak, het tuig samenstellen en bestellen.

Let op: Het is voor Iva onmogelijk om op afstand een goed maatwerk advies te geven. Adviezen over model, bandbreedte en specifieke aanpassingen worden dan ook alleen gegeven tijdens een consult in Houten of op een van de onderstaande geplande locaties.

De kosten van een meet-advies zijn

  • € 25,00 per hond bij onze eigen praktijk in Houten
  • € 25,00 per hond op een locatie (zie lager op welke locaties) binnen Nederland en in België tot 180km (enkele reisafstand) vanaf Houten
  • € 30,00 per hond op een locatie (zie lager op welke locaties) binnen Nederland en in België boven 180km (enkele reisafstand) vanaf Houten

Wil je samen met je hond(en) een maatwerk tuig komen aanmeten in onze praktijk in Houten?

Maak dan een afspraak met Iva via email  aura4dox@gmail.com

Je vindt onze praktijk aan het Timmermansgilde 40 in Houten.

 

Wil je op een andere locatie je hond(en) laten meten?

Ook dan kun je een email sturen aan info.aura4dox@gmail.com, tenzij anders vermeld. Vergeet dan niet om de datum en de locatie te vermelden in je bericht.

Waar vind je ons op locatie?

 

FEBRUARI 2020
8.februari bij Hondenschool Hond & School
aanmelden graag direct via de hondenschool https://hond-school.nl/contact
MAART 2020
4.maart bij Honden Activiteiten Centrum de Wenge
7.maart bij Zwerfhondenschool in Didam
aanmelden via bovenstaande link
23.maart bij Dierenhotel Deurne in Deurne
APRIL 2020
4.april bij Hondenschool Fun for 2 in Hardenberg
6.april bij Van Stal Paarden-& Hondenschool in Amstelveen

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden op maat gemaakt speciaal voor u! Aura4dox helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

De juiste hondentuig type en maten, de juiste bandbreedte, de juiste product voor uw hond. We doen alles wat mogelijk is om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk te leveren is ons doel ! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en iedere product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken !

Tuigen maatwerk

Wilt u graag een maatwerk tuig voor uw hond willen bestellen. Maak dan een afspraak voor advies en maten opnemen !