: 4dox
Home  /   /  Labels  /  Comfort Plus labels

Comfort Plus labels

Een makkelijke manier om uw hond te identificeren met een telefoonnummer, of mensen te informeren met bijv. een tekst NIET AAIEN! geborduurd op het label.

160
Prijs: 16 EUR

Stel je product samen naar je eigen wens

1Lengte

info

2Reflecteren oppervlak

info

3Geborduurde tekst

info

5Geborduurd telefoonnummer

info

7Hondenpootjes

info
Alle goederen worden op bestelling genaaid. De levertijd is 20-40 dagen
Hondenpoot afbeelding Kleur van de hondenpoot Kleur van het hartje Borduurwerk Geborduurde tekst Kleur van de tekst Lettertype Figuurtjes Check de kleur van de tekst, het lettertype en de figuurtjes Kleur tong Kleur hartje Kleur hondje Kleur halsband Kleur van het hartje Kleur botje Kleur hondenpootjes

%title%

%content%

%title%

%content%

Lengte

Reflecteren oppervlak

Identificatie / Info labels kunnen nog een extra functie hebben en dat is veiligheid / extra zichtbaarheid.

Op het zwarte materiaal wordt een reflecterend oppervlak genaaid en dan komt het borduurwerk op het label.

De reflectie is zichtbaar tot op een afstand van 200 m.

Geborduurde tekst

Tekst

Comfort Plus labels zijn erg praktisch !

 

Heeft u een Comfort Plus tuig besteld met een label maar wilt u een extra label bij bestellen met andere tekst of toch eentje met een telefoonnummer? Dan kunt u kiezen voor de Comfort plus label. Het enigste wat u dan moet doen is nameten de lengte en breedte van de label die al op het tuig zit.

 

Een makkelijke manier om uw hond te identificeren met een telefoonnummer, of mensen te informeren met bijv. een tekst NIET AAIEN! geborduurd op het label.

 

Ze worden gemaakt van een waterafstotend materiaal. Het kan ook met de hand of wasmachine gewassen worden.

 

U kunt kiezen voor een optie met of zonder reflectie.

Geborduurd telefoonnummer

Telefoonnummer

Het telefoonnummer kan zeer hulpzaam zijn wanneer u uw hond kwijt raakt en iemand anders hem vindt. Zo kan meteen gebeld worden en u krijgt uw hond dan snel terug.

Zonder al die stress van eerst een dierenambulance bellen, chip zoeken, baasje zijn telefoonnumer zoeken en dan pas kunnen bellen. Vaak vergeet de baas zijn hond te registreren en dan komt de hond eerst in het asiel voordat zijn baasje hem terug vindt.

Het label wordt niet snel kwijtgeraakt zoals bijv. een penning.

Dankzij iets simpels als onze labels op de halsband of het tuig van de hond met een telefoonnummer erop kan alles snel opgelost zijn voor de hond en zijn baasje.

 

Hondenpootjes

Kleur van de hondenpootjes

Alle onderstaande moeten ingevuld/gekozen worden

  X

  WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

  Gemaakt op maat

  Alle producten worden speciaal voor u gemaakt! 4dox Nederland helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

  Gezondheid

  Het juiste hondentuig, type en maat, de juiste bandbreedte, het juiste product voor uw hond. We doen het mogelijke om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

  Zorgvuldigheid

  Goede kwaliteit en goed passend handwerk leveren is ons doel! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en ieder product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken!

  Passen tuigen en kleding

  Voor afspraken om kleding of tuigjes te passen / op te meten, neem gerust contact met ons op! Passen kan in Middelbeers of Valkenswaard (Brabant nabij Eindhoven/Tilburg).