| 4dox
Home  /   /  Softshell jas  /  Dames winter parka

Dames winter parka

Praktische jas speciaal otnworpen niet alleen voor hondenprofessionals maar ook voor iedere hondeneigenaar.

217
Prijs: 205 EUR

Stel je product samen naar je eigen wens

1Soort

info

4Maat

info

5Geintegreerd en uitneembaar beloningstasje

info

6Geintegreerd lampje

info

7Borduursel op de rug

info

10Borduurwerk tekst

info

Product informatie

Een winterjas van hoogwaardige softshell. Aangenaam lang en bedekken billen en dijen, fijn als het waait, regent, of je ergens moet gaan zitten.

Voorzien van een rits die van boven en beneden open kan, mouwen waar de duim doorheen kan, en extra lang om een deel van de hand te kunnen bedekken indien gewenst.

Grote zakken met lange ritsen aan voor en achterkant, een ring en een karabijnhaak. Alles om het jou als hondenmens makkelijker te maken tijdens wandeling of training.

Reflecterende elementen zorgen voor zichtbaarheid tot op 200m!

Waterkolom 10.000mm.

Hondenpoot afbeelding Kleur van de hondenpoot Kleur van het hartje Borduurwerk Geborduurde tekst Kleur van de tekst Lettertype Figuurtjes Check de kleur van de tekst, het lettertype en de figuurtjes Kleur tong Kleur hartje Kleur hondje Kleur halsband Kleur van het hartje Kleur botje Kleur hondenpootjes

%title%

%content%

%title%

%content%

Soort

.

Meerkleurig

.

Kleur

.

Maat

.

Geintegreerd en uitneembaar beloningstasje

.

Geintegreerd lampje

.

Borduursel op de rug

.

Borduurwerk - hondenrassen

.

Borduurwerk - hondenpootjes

.

Borduurwerk tekst

.

Tekst onder het borduurwerk

.

Alle onderstaande moeten ingevuld/gekozen worden

  X

  WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

  Gemaakt op maat

  Alle producten worden speciaal voor u gemaakt! 4dox Nederland helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

  Gezondheid

  Het juiste hondentuig, type en maat, de juiste bandbreedte, het juiste product voor uw hond. We doen het mogelijke om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

  Zorgvuldigheid

  Goede kwaliteit en goed passend handwerk leveren is ons doel! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en ieder product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken!

  Passen tuigen en kleding

  Voor afspraken om kleding of tuigjes te passen / op te meten, neem gerust contact met ons op! Passen kan in Middelbeers of Valkenswaard (Brabant nabij Eindhoven/Tilburg). Huidige geplande data voor passen staan bij 'Contact'.