| 4dox
Home  /   /  Korte softshell broeken  /  Korte broek tot aan de knie

Korte broek tot aan de knie

Zeer comfortabele en praktische softshell broek met brede elastische band. Voor ieder figuur passend en fijn zittend. Met twee diepe zakken waar niks uit valt en reflecterend hondenpootje afbeelding dat tot 200m zichtbaar is.

208
Prijs: 75 EUR

Stel je product samen naar je eigen wens

1Maat

info

2Kleur

info

3Kleur zakken

info

4Magnetische lus

info

Product informatie

Korte broek tot aan de knie, met elastische taille die hoog aansluit.

Met 10% elastaan zit de short comfortabel en past zich makkelijk aan je lichaam aan. De broek heeft een waterdicht membraan en anti-scheur.

Hij is gebaseerd op de populaire softshellbroek, en heeft een prettige lengte voor als je een niet al te korte broek wil.

Genoeg zakken om alles op te bergen: 2 aan de voorkant, 1 op de achterkant.

Met reflecterende details die tot op een afstand van 200m te zien zijn. Optioneel met magnetische lus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hondenpoot afbeelding Kleur van de hondenpoot Kleur van het hartje Borduurwerk Geborduurde tekst Kleur van de tekst Lettertype Figuurtjes Check de kleur van de tekst, het lettertype en de figuurtjes Kleur tong Kleur hartje Kleur hondje Kleur halsband Kleur van het hartje Kleur botje Kleur hondenpootjes

%title%

%content%

%title%

%content%

Maat

Zie maattabel

Kleur

Kies 1 of 2 kleuren. De zakken krijgen dan aan andere kleur.

Kleur zakken

Kies de kleur van je zakken, maak het zo vrolijk als je zelf wil!

Magnetische lus

Een lus met 2 magneten om makkelijk iets te kunnen ophangen. De lus is verstelbaar zodat bijna alle speeltjes erin geklemd kunnen worden.

Alle onderstaande moeten ingevuld/gekozen worden

  X

  WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

  Gemaakt op maat

  Alle producten worden speciaal voor u gemaakt! 4dox Nederland helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

  Gezondheid

  Het juiste hondentuig, type en maat, de juiste bandbreedte, het juiste product voor uw hond. We doen het mogelijke om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

  Zorgvuldigheid

  Goede kwaliteit en goed passend handwerk leveren is ons doel! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en ieder product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken!

  Passen tuigen en kleding

  Voor afspraken om kleding of tuigjes te passen / op te meten, neem gerust contact met ons op! Passen kan in Middelbeers of Valkenswaard (Brabant nabij Eindhoven/Tilburg). Huidige geplande data voor passen staan bij 'Contact'.