| 4dox
Home  /   /  Hondenriemen  /  Korte hondenriem

Korte hondenriem

Diverse typen en lengtes hondenriemen met of zonder borduurwerk.

39
Prijs: 24 EUR

Stel je product samen naar je eigen wens

1Bandbreedte

info

2Kleur van de band

info

3Kleur van de voering

info

4Karabijnhaak

info

5Borduurwerk

info

6Musketonzakje

info
Alle goederen worden op bestelling genaaid. De levertijd is 20-40 dagen

Product informatie

 

Korte hondenriem

Deze riem is uitsluitent alleen bedoeld voor tijdens het samen trainen. Het is niet de bedoeling om deze hondenriem aan te laten als uw hond los gaat lopen of rennen of met andere honden spelen, vanwege de veiligheid.

Vaak lopen honden met hun hondenriemen om die op de grond mee gesleept worden waar ze op stappen en in blijven hangen met hun poten. Dat gaat met een goede lengte van deze korte hondenriem niet gebeuren. Gebruik deze riem samen met een goed passende tuig. 

U kunt de lengte zelf bepalen, dat ligt er aan hoe hoog uw hond op zijn poten staat. Wij bieden 4 diverse breedtes van de nylon band. De hondenriem kan gevoerd zijn met een van onze voeringen (softshell, microvezel, suede kunstleer, waterafstotend voering) en net als al onze andere producten mag u deze ook laten borduren met naam van uw hond of een andere leuke tekst of gewoon figuurtjes (pootjes, botjes).

 

BELANGRIJK !

Onderhoud van hondentuigen, hondenriemen en halsbanden:

 • min. 1x per maand wassen in de wasmachine op 40 graden, let op: advies is om het product altijd te wassen indien de hond in de modder, zand of zee heeft gespeeld
 • handwassen is niet voldoende
 • gebruik geen wasverzachter
 • niet in de droger drogen
 • als kleur wasmiddel adviseren we Ecover, AH huismerk, Jumbo huismerk, natuurlijk wasmiddel
 • check regelmatig de banden en naaiwerk, neem contact met info@b-dog.nl bij ieder beginnend gebrek

 

Hondenpoot afbeelding Kleur van de hondenpoot Kleur van het hartje Borduurwerk Geborduurde tekst Kleur van de tekst Lettertype Figuurtjes Check de kleur van de tekst, het lettertype en de figuurtjes Kleur tong Kleur hartje Kleur hondje Kleur halsband Kleur van het hartje Kleur botje Kleur hondenpootjes

%title%

%content%

%title%

%content%

Bandbreedte

Kleur van de band

Kleur van de voering

Karabijnhaak

Vernikkelde ijzeren karabijnhaak- een zeer sterke karabijn. Kan na verloop van tijd of heel veel gebruik gaan roesten als de nikkel laag beschadigd wordt.

Roestvrijstalen karabijnhaak - de meest sterke en duurzame karabijn.

 

.

Bronzen karabijnhaak - gemaakt van een bronslegering. Moet af an toe behandelt worden met een vettige doek om zijn gouden kleur te behouden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Borduurwerk

Het borduurwerk kan een informatieve of een andere tekst zijn.

Diverse informatieve tekst op de riem kan zeer belangrijk zijn en niet alleen voor een hulphond.

Is uw hond bang voor mensen of andere honden een tekst zoals "BLIJF UIT MIJN BUURT" op zijn riem kan helpen om mensen rondom er bewust van te maken. NIET AAIEN is ook een info tekst die we heel vaak borduren, niet iedere hond wilt geaaid worden en mocht ooit iets gebeuren toen hij toch geaaid wordt na uw waarschuwing is het dan puur fout van de betrokken persoon om ten eerste niet te luisteren en ten tweede niet te lezen.

Verder hebben we ook vaak riemen gemaakt met tekst "TER ADOPTIE" of "IK ZOEK BAAS"


Hetzelfde borduurwerk op de riem en op de halsband staat ook heel mooi. Heeft u meerdere honden? Het is handig om aan iedere riem de naam van de hond te hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Musketonzakje

Type borduurwerk

Alle onderstaande moeten ingevuld/gekozen worden

  X

  WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

  Gemaakt op maat

  Alle producten worden speciaal voor u gemaakt! 4dox Nederland helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

  Gezondheid

  Het juiste hondentuig, type en maat, de juiste bandbreedte, het juiste product voor uw hond. We doen het mogelijke om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

  Zorgvuldigheid

  Goede kwaliteit en goed passend handwerk leveren is ons doel! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en ieder product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken!

  Passen tuigen en kleding

  Voor afspraken om kleding of tuigjes te passen / op te meten, neem gerust contact met ons op! Passen kan in Middelbeers of Valkenswaard (Brabant nabij Eindhoven/Tilburg). Huidige geplande data voor passen staan bij 'Contact'.