| 4dox
Home  /   /  Hondenmatras  /  Orthopedisch hondenmatras

Orthopedisch hondenmatras

Deze matrassen zijn ontwikkeld in samenwerking met dierenfysiotherapeuten. De binnenkant is gemaakt van matrasmateriaal dat ook voor mensenmatrassen gebruikt wordt en van memory foam is. Grote voordeel is de losse hoes van softshell of suede materiaal die makkelijk afneembaar is en wasbaar in de wasmachine.

165
Prijs: 90 EUR

Stel je product samen naar je eigen wens

1Afmetingen

info

2Materiaal van de hoes

info

5Hondenpootje

info

8Tekst

info

10Tekst op de zijwand

info
Alle goederen worden op bestelling genaaid. De levertijd is 20-40 dagen

Product informatie

Memory foam binnenkant.Het lichaamsgewicht van de hond wordt goed verdeeld over het hele matras en daarom is deze geschikt voor honden met lichaamelijke problemen en oudere honden.

Hondenpoot afbeelding Kleur van de hondenpoot Kleur van het hartje Borduurwerk Geborduurde tekst Kleur van de tekst Lettertype Figuurtjes Check de kleur van de tekst, het lettertype en de figuurtjes Kleur tong Kleur hartje Kleur hondje Kleur halsband Kleur van het hartje Kleur botje Kleur hondenpootjes

%title%

%content%

%title%

%content%

Afmetingen

Kies de maat van de matras.

 

Afmetingen:

 

60 x 40 cm, matrasdikte 9 cm

80 x 60 cm, matrasdikte 9 cm

100 x 70 cm, matrasdikte 9 cm

120 x 80 cm, matrasdikte 9 cm

Materiaal van de hoes

Kleur

Kleur

Hondenpootje

Type hondenpootje

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst op de zijwand

Alle onderstaande moeten ingevuld/gekozen worden

  X

  WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

  Gemaakt op maat

  Alle producten worden speciaal voor u gemaakt! 4dox Nederland helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

  Gezondheid

  Het juiste hondentuig, type en maat, de juiste bandbreedte, het juiste product voor uw hond. We doen het mogelijke om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

  Zorgvuldigheid

  Goede kwaliteit en goed passend handwerk leveren is ons doel! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en ieder product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken!

  Passen tuigen en kleding

  Voor afspraken om kleding of tuigjes te passen / op te meten, neem gerust contact met ons op! Passen kan in Middelbeers of Valkenswaard (Brabant nabij Eindhoven/Tilburg). Huidige geplande data voor passen staan bij 'Contact'.