| 4dox
Home  /   /  Labels  /  STOP label

STOP label

Een makkelijke manier om uw hond te identificeren met een telefoonnummer, of mensen te informeren met bijv. een tekst NIET AAIEN! geborduurd op het label.

159
Prijs: 15 EUR

Stel je product samen naar je eigen wens

1Breedte

info

2Kleur het label

info
Alle goederen worden op bestelling genaaid. De levertijd is 20-40 dagen
Hondenpoot afbeelding Kleur van de hondenpoot Kleur van het hartje Borduurwerk Geborduurde tekst Kleur van de tekst Lettertype Figuurtjes Check de kleur van de tekst, het lettertype en de figuurtjes Kleur tong Kleur hartje Kleur hondje Kleur halsband Kleur van het hartje Kleur botje Kleur hondenpootjes

%title%

%content%

%title%

%content%

Breedte

STOP label kan gemaakt worden in 3 diverse kleuren. Zwarte, Neon geel of Zwart met reflecteren oppervlak.  De hond kan hiermee zwemmen en vies worden, het label is wasbaar in de wasmachine.

Het label heeft een klittenband van beide kanten en kan dus rond elke band bevestigd worden. Het gebruik is eenvoudig voor elk type halsband, tuig, riem, tas..... Het label blijft goed zitten.

We bieden 4 breedtes aan van het label, de lengte bepaalt u zelf.

Wilt u een label bij een tuig of halsband van ons? Meet dan de hele breedte van het tuig of de halsband, inclusief de voering.

Kleur het label

Alle onderstaande moeten ingevuld/gekozen worden

  X

  WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

  Gemaakt op maat

  Alle producten worden speciaal voor u gemaakt! 4dox Nederland helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

  Gezondheid

  Het juiste hondentuig, type en maat, de juiste bandbreedte, het juiste product voor uw hond. We doen het mogelijke om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

  Zorgvuldigheid

  Goede kwaliteit en goed passend handwerk leveren is ons doel! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en ieder product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken!

  Passen tuigen en kleding

  Voor afspraken om kleding of tuigjes te passen / op te meten, neem gerust contact met ons op! Passen kan in Middelbeers of Valkenswaard (Brabant nabij Eindhoven/Tilburg). Huidige geplande data voor passen staan bij 'Contact'.