Home  /   /  Badges

Badges

U kan dit product nu zelf op uw kleren, tas, jas of waar u maar wilt naaien om die zo persoonlijk en nog leuker te maken!

Badges

Een origineel lapje stof met een geborduurde afbeelding van een hond, kat of ander motief erop. U kunt er ook tekst op laten borduren. De stof waarop de afbeelding geborduurd gaat worden is van een waterafstotend materiaal en u kan kiezen uit een breed scala van kleuren. Voor de geborduurde afbeelding hebt u de keuze uit diverse hondenrassen en andere motieven. Er wordt gebruik gemaakt van zeer stevig polyesterzijde en professionele Japanse machines om een optimale kwaliteit te verkrijgen. U kan dit product nu zelf op uw kleren, tas, jas of waar u maar wilt naaien om die zo persoonlijk en nog leuker te maken!

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden op maat gemaakt speciaal voor u! Aura4dox helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

De juiste hondentuig type en maten, de juiste bandbreedte, de juiste product voor uw hond. We doen alles wat mogelijk is om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk te leveren is ons doel ! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en iedere product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken !

Tuigen maatwerk

Wilt u graag een maatwerk tuig voor uw hond willen bestellen. Maak dan een afspraak voor advies en maten opnemen !