Halsbanden met naam : 4dox
Home  /   /  Halsbanden

Halsbanden met naam

Gevoerde halsband met borduurwerk op maat gemaakt en door u ontworpen speciaal voor uw hond / honden!

Halsbanden met naam

4dox halsbanden zijn gemaakt van polypropyleen banden die zijn geproduceerd in Tsjechië. Kies uit 15 diverse bandenkleuren en 5 bandbreedtes. Alle halsbanden worden gevoerd met hoge kwaliteit softshell die beschikbaar zijn in diverse kleuren. Stel uw halsband zelf samen in onze webwinkel en zie meteen hoe de door u gekozen kleurencombinatie eruit komt te zien. U kunt kiezen om de naam van uw hond op de halsband te zetten, of een andere tekst. Voor tijdens loslopen raden we aan om een telefoonnummer te laten borduren op de halsband van de hond. Het is een makkelijke en snelle manier om uw hond terug te krijgen, mocht u die ooit kwijtraken. BELANGRIJK ! Onderhoud van hondentuigen, hondenriemen en halsbanden: I. min. 1x per maand wassen in de wasmaschine op 40 graden, let op advies is om het product altijd te wassen indien de hond in de modder, zand of zee heeft gespeeld II. handwassen is niet voldoende III. gebruik geen wasverzachter IV. niet in de droger drogen V. als kleur wasmiddel adviseren we Ecover, AH huismerk, Jumbo huismerk, natuurlijk wasmiddel VI. check regelmatig de banden en naaiwerk, neem contact met info@b-dog.nl bij ieder beginnend gebrek

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden speciaal voor u gemaakt! 4dox Nederland helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

Het juiste hondentuig, type en maat, de juiste bandbreedte, het juiste product voor uw hond. We doen het mogelijke om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk leveren is ons doel! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en ieder product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken!

Passen tuigen en kleding

Voor afspraken om kleding of tuigjes te passen / op te meten, neem gerust contact met ons op! Passen kan in Middelbeers of Valkenswaard (Brabant nabij Eindhoven/Tilburg). Huidige geplande data voor passen staan bij 'Contact'.