Home  /   /  Hondenkussens

Hondenkussens

Hondenkussens van knuffelzacht materiaal waar geen haren op blijven plakken !

Hondenkussens

Hondenkussens van knuffelzacht materiaal (zoals onze dekens) waar geen haren op blijven plakken ! Met een zachte goed ademende vast gezette voering ! De kussens kunnen eenkleurig of dubbelkleurig zijn. De kleuren combi´s zijn helemaal aan te passen naar uw eigen wensen! Met of zonder borduurwerk ! Maten die in alle hondenbenches passen ! Ze zijn handig voor op de bank, op de grond, om mee te nemen, in de bench, in de mand..... Het is eel handig dat het hele kussen in de wasmaschine gewassen kan worden op 40 °C en voor honden met allergies zelfs op 60 °C ! Geen ritsen etc. en is snel droog! Blijft net als nieuw ook na lange tijd en na heel veel wasbeurten ! Tot nu toe zijn al onze hondenklanten (en een paar kattenklanten) meer dan tevreden over hun benchkussen van 4dox !

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden op maat gemaakt speciaal voor u! Aura4dox helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

De juiste hondentuig type en maten, de juiste bandbreedte, de juiste product voor uw hond. We doen alles wat mogelijk is om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk te leveren is ons doel ! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en iedere product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken !

Tuigen maatwerk

Wilt u graag een maatwerk tuig voor uw hond willen bestellen. Maak dan een afspraak voor advies en maten opnemen !