Hondenkussens : 4dox
Home  /   /  Hondenkussens

Hondenkussens

Hondenkussens van knuffelzacht materiaal waar geen haren op blijven plakken!

Hondenkussens

Hondenkussens van knuffelzacht materiaal (zoals onze dekens) waar geen haren op blijven plakken ! Met een zachte, goed ademende, vastgezette voering ! De kussens kunnen eenkleurig of dubbelkleurig zijn. De kleuren combi´s zijn helemaal aan te passen naar uw eigen wensen! Met of zonder borduurwerk ! Ze zijn handig voor op de bank, op de grond, om mee te nemen, in de mand..... Het is heel handig dat het hele kussen in de wasmachine gewassen kan worden op 40 °C en voor honden met allergieën zelfs op 60 °C ! Geen ritsen of andere sluitingen en droogt zeer snel! Blijft als nieuw ook na langer gebruik en na heel veel wasbeurten ! Tot nu toe zijn al onze hondenklanten (en een paar kattenklanten) meer dan tevreden over hun kussen van 4dox !

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden speciaal voor u gemaakt! 4dox Nederland helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

Het juiste hondentuig, type en maat, de juiste bandbreedte, het juiste product voor uw hond. We doen het mogelijke om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk leveren is ons doel! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en ieder product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken!

Passen tuigen en kleding

Voor afspraken om kleding of tuigjes te passen / op te meten, neem gerust contact met ons op! Passen kan in Middelbeers of Valkenswaard (Brabant nabij Eindhoven/Tilburg). Huidige geplande data voor passen staan bij 'Contact'.