Home  /   /  Hondenmatras

Hondenmatras

Deze matrassen zijn ontwikkeld in samenwerking met dierenfysiotherapeuten. De binnenkant is gemaakt van matras materiaal die ook voor mensen matrassen gebruikt wordt en van memory foam. Grote voordeel is de losse hoes van softshell of suede materiaal die makkelijk afneembaar is en wasbaar in de wasmachine.

Waarom matras van 4dox?

Veel honden willen niet slapen en/of liggen op een matras of kussen die doorzakt. Voor oudere honden en honden met lichaamelijke aandoeingen is een goede kwaliteit matras heel belangrijk. Daarom 4dox maken hun hondenmatrassen van twee delen. De binnenkant van medische sort matras die wordt ook voor mensen gebruikt en van memory foam en met afneembare hoezen van suede kunstleer of softshell materiaal. Beide hoezen zijn zacht, houden geen haren vast en zijn makkelijk afneembaar en wasbaar in de wasmaschine.

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden op maat gemaakt speciaal voor u! Aura4dox helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

De juiste hondentuig type en maten, de juiste bandbreedte, de juiste product voor uw hond. We doen alles wat mogelijk is om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk te leveren is ons doel ! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en iedere product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken !

Tuigen maatwerk

Wilt u graag een maatwerk tuig voor uw hond willen bestellen. Maak dan een afspraak voor advies en maten opnemen !