Hondenmatras : 4dox
Home  /   /  Hondenmatras

Hondenmatras

Deze matrassen zijn ontwikkeld in samenwerking met dierenfysiotherapeuten. De binnenkant is gemaakt van matrasmateriaal dat ook voor mensenmatrassen gebruikt wordt en van memory foam is. Grote voordeel is de losse hoes van softshell of suede materiaal die makkelijk afneembaar is en wasbaar in de wasmachine.

Waarom matras van 4dox?

Veel honden willen niet slapen en/of liggen op een matras of kussen dat doorzakt. Voor oudere honden en honden met lichaamelijke aandoeingen is een goede kwaliteit matras heel belangrijk. Daarom maakt 4dox hun hondenmatrassen van twee delen: de binnenkant van een medische graad matras die ook voor mensen wordt gebruikt (memory foam). En met afneembare hoezen van suede kunstleer of softshell materiaal. Beide hoezen zijn zacht, houden geen haren vast en zijn makkelijk afneembaar en wasbaar in de wasmaschine.

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden speciaal voor u gemaakt! 4dox Nederland helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

Het juiste hondentuig, type en maat, de juiste bandbreedte, het juiste product voor uw hond. We doen het mogelijke om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk leveren is ons doel! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en ieder product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken!

Passen tuigen en kleding

Voor afspraken om kleding of tuigjes te passen / op te meten, neem gerust contact met ons op! Passen kan in Middelbeers of Valkenswaard (Brabant nabij Eindhoven/Tilburg). Huidige geplande data voor passen staan bij 'Contact'.