Hondenriemen : 4dox
Home  /   /  Hondenriemen

Hondenriemen

Diverse typen en lengtes hondenriemen met of zonder borduurwerk.

Hondenriemen

4dox hondenriemen zijn gemaakt van polypropyleen banden die zijn geproduceerd in Tsjechië. Kies uit 15 diverse banden kleuren en 4 bandbreedtes. Alle hondenriemen kunnen worden gevoerd met hoge kwaliteit softshell die we bieden in 17 diverse kleuren. Stel uw hondenriem zelf samen in onze webwinkel en zie meteen hoe de door u gekozen kleurencombinatie eruit zal zien. U kunt kiezen om de naam van uw hond op de hondenriem te zetten, of een andere tekst. Alle ringen die op de hondenriem geplaatst worden zijn van roestvrij staal, zeer sterk, duurzaam, gaan nooit roesten of kapot. Bij de musketons kunt u kiezen uit roestvrij staal, vernikkeld ijzer of een veiligheidskarabijn. Voor honden tot 2kg hebben we zeer kleine en lichte ijzeren karabijn. BELANGRIJK ! Onderhoud van hondentuigen, hondenriemen en halsbanden: I. min. 1x per maand wassen in de wasmachine op 40 graden, let op advies is om het product altijd te wassen indien de hond in de modder, zand of zee heeft gespeeld II. handwassen is niet voldoende III. gebruik geen wasverzachter IV. niet in de droger drogen V. als kleurwasmiddel adviseren we Ecover, AH huismerk, Jumbo huismerk, natuurlijk wasmiddel VI. check regelmatig de banden en naaiwerk, neem contact met info@b-dog.nl bij ieder beginnend gebrek

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden speciaal voor u gemaakt! 4dox Nederland helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

Het juiste hondentuig, type en maat, de juiste bandbreedte, het juiste product voor uw hond. We doen het mogelijke om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk leveren is ons doel! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en ieder product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken!

Passen tuigen en kleding

Voor afspraken om kleding of tuigjes te passen / op te meten, neem gerust contact met ons op! Passen kan in Middelbeers of Valkenswaard (Brabant nabij Eindhoven/Tilburg). Huidige geplande data voor passen staan bij 'Contact'.