Home  /   /  Hondentraining kilt

Hondentraining kilt

Softshell hondentrainings kilt - licht, ruimig, praktisch !

Hondentraining kilt

Ideaal als u liever u eigen jas met minder zakken aan wilt houden om toch alle nodige spullen voor uw hond mee te kunnen nemen. Onze hondentraining kilt heeft op de voorkant twee zakken en op de achterkant een grote zak. Er past alles van trainingssnoepjes tot bijv. een waterfles in. Gemaakt van de zomer en klasiek softshell zoals onze zomer en klasiek bodywarmers ! Nog meer zakken nodig? Combineer dan deze kilt samen met de bodywarmer of training jas en u zult nooit zakken te kort komen !

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden op maat gemaakt speciaal voor u! Aura4dox helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

De juiste hondentuig type en maten, de juiste bandbreedte, de juiste product voor uw hond. We doen alles wat mogelijk is om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk te leveren is ons doel ! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en iedere product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken !

Tuigen maatwerk

Wilt u graag een maatwerk tuig voor uw hond willen bestellen. Maak dan een afspraak voor advies en maten opnemen !