Hondentuigen : 4dox
Home  /   /  Hondentuigen

Hondentuigen

Iedere hond is anders en uniek en daarom hebben we een aantal volledig verstelbare tuigen te koop.

Waarom een hondentuig van 4dox?

Hondentuigen zijn voor alle honden een veiligere en gezondere optie tijdens het lopen aan de riem.\n Elk hondenras en specifieke hond heeft een uniek lichaam. Niet elk tuig is dus geschikt voor elke hond. Een goed zittend hondentuig zit comfortabel, belemmert een hond niet in zijn beweging en drukt niet op zenuwen, organen en gevoelige plekken. Let dus goed op de beschrijving per tuig voor welk type lichaam het geschikt is. Ook is het mogelijk om in Middelbeers (Brabant, tussen Eindhoven en Tilburg) te komen passen. BELANGRIJK ! Onderhoud van hondentuigen, hondenriemen en halsbanden: I. min. 1x per maand wassen in de wasmachine op 40 graden Let op: advies is om het product altijd te wassen indien de hond in de modder, zand of zee heeft gespeeld II. handwassen is niet voldoende III. gebruik géén wasverzachter IV. niet in de droger drogen V. als kleur wasmiddel adviseren we Ecover, AH huismerk, Jumbo huismerk, natuurlijk wasmiddel VI. check regelmatig de banden en naaiwerk, neem contact met barbara@b-dog bij ieder beginnend gebrek

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden speciaal voor u gemaakt! 4dox Nederland helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

Het juiste hondentuig, type en maat, de juiste bandbreedte, het juiste product voor uw hond. We doen het mogelijke om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk leveren is ons doel! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en ieder product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken!

Passen tuigen en kleding

Voor afspraken om kleding of tuigjes te passen, neem gerust contact met ons op! Passen kan in Middelbeers of Valkenswaard (Brabant nabij Eindhoven/Tilburg).