Home  /   /  Knuffelzachte dekens

Knuffelzachte dekens

Hondenharen plakken niet op deze dekens! Ideaal om je meubels te beschermen tegen vuil en haren, of gewoon om lekker in een mand of bench te leggen.

Knuffelzachte dekens

De knuffelzachte dekens zijn ideaal voor uw ontspanning, tijdens tv-kijken of het lezen van een boek, maar ook een fantastisch cadeau met een geborduurde naam van de ontvanger. Ideaal om je meubels te beschermen tegen vuil en haren, of gewoon om lekker in een mand of bench te leggen. Hondenharen plakken niet op deze dekens! Alle dekens worden op bestelling gemaakt, dus u kunt iedere gewenste tekst laten borduren, zoals "doggies", "chill time" of een grappig opschrift als “Niet storen” of “Ik slaap”. Volg uw eigen fantasie! De dekens zijn eenvoudig in onderhoud en houden geen kruimels en andere rommel vast. Simpelweg uitkloppen en hij is zo goed als nieuw. Ze kunnen in de wasmachine gewassen worden op 40°C.

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden op maat gemaakt speciaal voor u! Aura4dox helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

De juiste hondentuig type en maten, de juiste bandbreedte, de juiste product voor uw hond. We doen alles wat mogelijk is om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk te leveren is ons doel ! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en iedere product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken !

Tuigen maatwerk

Wilt u graag een maatwerk tuig voor uw hond willen bestellen. Maak dan een afspraak voor advies en maten opnemen !