Home  /   /  Kussens

Kussens

Ieder hondenpraktijk maar ook een woonkamer verdient een originele kussen op de bank.

Kussens

Kussens worden gemaakt van twee sorten materialen: 1. Suede kunstleer - Hoge kwaliteit materiaal die de kenmerken van leer heeft maar behoud de eigenschappen van stof. Suede kunstleer is een zeer zacht materiaal, duurzaam en makkelijk om te onderhouden. En schoonvegen met een vochtige doek is voldoende, maar ze kunnen ook met de machine gewassen worden op 30 °C. Er zit een rits in en het is dus mogelijk om de binnenkant eruit te halen en apart te wassen. 2. Microvezel - knuffelzacht materiaal waar geen hondenharen op blijven plakken. Kan in de wasmachine op 40 °C gewassen worden. Er zit een rits in en het is dus mogelijk om de binnenkant eruit te halen en apart te wassen. U kunt er ook bijpassende dekens bij bestellen. Van de microvezel stof kunt u kiezen voor met hondenpootjes print of eenkleurig ! U kunt een kussen voor uw praktijk, woonkamer, uzelf of uw hond kopen of weggeven als een mooi persoonlijk cadeau! Alle kussens worden op bestelling gemaakt, dus u kunt iedere willekeurige tekst erop laten borduren. U kunt ook kiezen uit ons brede scala van hondenrassen afbeeldingen. Het resultaat hangt af van uw eigen fantasie!

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden op maat gemaakt speciaal voor u! Aura4dox helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

De juiste hondentuig type en maten, de juiste bandbreedte, de juiste product voor uw hond. We doen alles wat mogelijk is om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk te leveren is ons doel ! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en iedere product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken !

Tuigen maatwerk

Wilt u graag een maatwerk tuig voor uw hond willen bestellen. Maak dan een afspraak voor advies en maten opnemen !