Home  /   /  Labels

Labels

Een makkelijke manier om uw hond te identificeren met een telefoonnummer, of mensen te informeren met bijv. een tekst NIET AAIEN! geborduurd op het label.

Waarom label?

Identificatie / Info labels zijn erg praktisch ! Een makkelijke manier om uw hond te identificeren met een telefoonnummer, of mensen te informeren met bijv. een tekst NIET AAIEN! geborduurd op het label. IDENTIFICATIE/INFO LABEL Het label heeft een klittenband van beide kanten en kan dus rond elke band bevestigd worden. Het gebruik is eenvoudig voor elk type halsband, tuig, riem, tas..... Het label blijft goed zitten. Het identificatie/info label is gemaakt van stewige zwarte stof. De hond kan hiermee zwemmen en vies worden, het label is wasbaar in de wasmachine. STOP LABEL Het label heeft een klittenband van beide kanten en kan dus rond elke band bevestigd worden. Het gebruik is eenvoudig voor elk type halsband, tuig, riem, tas..... Het label blijft goed zitten. Het STOP label is gemaakt van zachtere neon geel stof. De hond kan hiermee zwemmen en vies worden, het label is wasbaar in de wasmachine. COMFORT PLUS LABEL Platte label met harde klittenband onderkant. Heeft u een comfort plus tuig besteld met info label? En wilt u nog een label om deze te kunnen wisselen, dan moet u de Comfort Plus label kiezen. Het Comfort plus label is gemaakt van stewige zwarte stof. De hond kan hiermee zwemmen en vies worden, het label is wasbaar in de wasmachine. We bieden 4 vaste breedtes, maar mocht u een breedere label nodig hebben, kunnen we deze op verzoek ook maken. De lengte van de label wordt of bepaald door de lengte van de geborduurde tekst/nummers of door uzelf. U kunt kiezen voor een optie met of zonder reflectie bij de identificatie/info label en comfort plus label. Op het zwarte materiaal wordt een reflecterend oppervlak genaaid en dan komt het borduurwerk op het label. De reflectie is zichtbaar tot op een afstand van 200 m. Wilt u een label bij een tuig of halsband van ons? Meet dan de hele breedte van het tuig of de halsband, inclusief de voering.

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden op maat gemaakt speciaal voor u! Aura4dox helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

De juiste hondentuig type en maten, de juiste bandbreedte, de juiste product voor uw hond. We doen alles wat mogelijk is om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk te leveren is ons doel ! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en iedere product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken !

Tuigen maatwerk

Wilt u graag een maatwerk tuig voor uw hond willen bestellen. Maak dan een afspraak voor advies en maten opnemen !