Home  /   /  Reisbakje

Reisbakjes voor honden

Water/voer reisbakje. Zeer praktisch, hersluitbaar, waterdichte binnenkant, diverse kleuren tekstielen aan de buitenkant met optie voor borduurwerk.

Reisbakjes voor honden

Zeer praktisch, hersluitbaar, tekstielen water/voer reisbakje. Het binnenste deel van de bak is gemaakt van waterdicht materiaal, zeer makkelijk om schoon te maken en te onderhouden. Het buitenste deel van de bak is gemaakt van waterafstotend materiaal. Het borduurwerk komt op de buitenkant van de bak. Op de buitenrand van de bak is een rits genaaid en zo kan de reisbak veranderen in een klein pakkettje en is zeer ruimtebesparend

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden op maat gemaakt speciaal voor u! Aura4dox helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

De juiste hondentuig type en maten, de juiste bandbreedte, de juiste product voor uw hond. We doen alles wat mogelijk is om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk te leveren is ons doel ! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en iedere product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken !

Tuigen maatwerk

Wilt u graag een maatwerk tuig voor uw hond willen bestellen. Maak dan een afspraak voor advies en maten opnemen !