Reisbakjes voor honden : 4dox
Home  /   /  Reisbakje

Reisbakjes voor honden

Water/voer reisbakje. Zeer praktisch, hersluitbaar, waterdichte binnenkant, diverse kleuren stoffen aan de buitenkant met optie voor print.

Reisbakjes voor honden

Zeer praktisch, hersluitbaar, stoffen water/voer reisbakje. Het binnenste deel van de bak is gemaakt van waterdicht materiaal, zeer makkelijk om schoon te maken en te onderhouden. Het buitenste deel van de bak is gemaakt van waterafstotend materiaal. De print komt op de buitenkant van de bak. Op de buitenrand van de bak is een rits genaaid en zo kan de reisbak veranderen in een klein pakkettje en is daarmee zeer ruimtebesparend.

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden speciaal voor u gemaakt! 4dox Nederland helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

Het juiste hondentuig, type en maat, de juiste bandbreedte, het juiste product voor uw hond. We doen het mogelijke om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk leveren is ons doel! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en ieder product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken!

Passen tuigen en kleding

Voor afspraken om kleding of tuigjes te passen / op te meten, neem gerust contact met ons op! Passen kan in Middelbeers of Valkenswaard (Brabant nabij Eindhoven/Tilburg). Huidige geplande data voor passen staan bij 'Contact'.