Home  /   /  Sleutelhanger/Armband

Sleutelhanger/Armband

Op maat gemaakte sleutelhangers / armbandjes met borduurwerk.

Sleutelhanger/Armband

Op maat gemaakte sleutelhangers met borduurwerk. Deze zijn beschikbaar in twee opties: 1. Eenvoudig riempje met d-ring en een karabijn haakje Eenvoudige en originele sleutelhanger met de naam van uw hond of een willekeurige andere tekst. 2. Originele sleutelhanger/armbandje in de vorm van een hondenhalsband Laat ons een mini kopie voor u maken van de halsband van uw hond! U kunt zelf een keuze maken voor de kleur van de riem, de kleur van de voering en het lettertype en de kleur van het borduurwerk.

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden op maat gemaakt speciaal voor u! Aura4dox helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

De juiste hondentuig type en maten, de juiste bandbreedte, de juiste product voor uw hond. We doen alles wat mogelijk is om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk te leveren is ons doel ! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en iedere product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken !

Tuigen maatwerk

Wilt u graag een maatwerk tuig voor uw hond willen bestellen. Maak dan een afspraak voor advies en maten opnemen !