Home  /   /  Softshell bodywarmer

Softshell bodywarmer

Praktische bodywarmer speciaal ontworpen niet alleen voor hondenprofessionals maar ook voor iedere hondeneigenaar.

Softshell bodywarmer

Softshell hondentraining bodywarmer heeft 6 handige zakken, 2 met rits op de borst, twee open op de voorkant en twee open zakken op de rug. U kunt kiezen voor een magnetisch systeem voor het vasthouden van speelgoed dat niet in de zakken zou passen (bijv. puller ring). De bodywarmer heeft waterkolom van 5.000 en is winddicht U kunt kiezen uit 2 types: 1. Gewone softshell met fleece binnenkant met borduurwerk optie Voor deze hondentraining bodywarmer wordt hetzelfde softshell materiaal gebruikt als voor onze andere producten zoals voering van de tuigen, beloningstasjes.... 2. Winter softshell - extra warm microvezel binnenkant, met borduurwerk optie 3. Zomer softshell - licht, geen fleece aan het binnenkant, geen borduurwerk optie Een "must have" product voor iedere begeleider !

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden op maat gemaakt speciaal voor u! Aura4dox helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

De juiste hondentuig type en maten, de juiste bandbreedte, de juiste product voor uw hond. We doen alles wat mogelijk is om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk te leveren is ons doel ! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en iedere product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken !

Tuigen maatwerk

Wilt u graag een maatwerk tuig voor uw hond willen bestellen. Maak dan een afspraak voor advies en maten opnemen !