Home  /   /  Softshell jas

Softshell jas

Praktische jas speciaal otnworpen niet alleen voor hondenprofessionals maar ook voor iedere hondeneigenaar.

Softshell jas

Softshell hondentraining jas heeft net als onze bodywarmer 5 handige zakken, 1 met rits op de borst, twee open aan de voorkant en twee open zakken op de rug. U kunt kiezen voor een magnetisch systeem voor het vasthouden van speelgoed dat niet in de zakken zou passen (bijv. puller ring). De jas heeft waterkolom van 5.000 en is winddicht. De pasvorm en de maten zijn hetzelfde net als bij de hondentraining bodywarmer. U kunt kiezen uit 4 types: 1. Gewone softshell met fleece binnenkant met borduurwerk optie Voor deze hondentraining bodywarmer wordt hetzelfde softshell materiaal gebruikt als voor onze andere producten zoals voering van de tuigen, beloningstasjes.... 2. Gewone softshell met fleece binnenkant met borduurwerk optie 2in1 - met afneembare mouwen 3. Winter softshell - heerlijk warm binnekant voor koudere dagen 4. Zomer softshell - zeer licht, zonder fleece binnenkant, geen borduurwerk optie Een "must have" product voor iedere begeleider !

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden op maat gemaakt speciaal voor u! Aura4dox helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

De juiste hondentuig type en maten, de juiste bandbreedte, de juiste product voor uw hond. We doen alles wat mogelijk is om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk te leveren is ons doel ! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en iedere product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken !

Tuigen maatwerk

Wilt u graag een maatwerk tuig voor uw hond willen bestellen. Maak dan een afspraak voor advies en maten opnemen !