Softshell jas : 4dox
Home  /   /  Softshell jas

Softshell jas

Praktische jas speciaal otnworpen niet alleen voor hondenprofessionals maar ook voor iedere hondeneigenaar.

Softshell jas

De softshell hondentrainingsjas heeft net als onze bodywarmer 5 handige zakken, 1 met rits op de borst, twee open aan de voorkant en twee open zakken op de rug. U kunt kiezen voor een magnetisch systeem voor het vasthouden van speelgoed dat niet in de zakken zou passen (bijv. puller ring). De jas heeft waterkolom van 5.000 en is winddicht. De pasvorm en de maten zijn hetzelfde als bij de hondentraining bodywarmer. U kunt kiezen uit 4 types: 1. Gewone softshell met fleece binnenkant met borduurwerk optie Voor deze hondentraining bodywarmer wordt hetzelfde softshellmateriaal gebruikt als voor onze andere producten zoals voering van de tuigen, beloningstasjes.... 2. Gewone softshell met fleece binnenkant met borduurwerk optie 2in1 - met afneembare mouwen 3. Winter softshell - heerlijk warme binnenkant voor koudere dagen 4. Zomer softshell - zeer licht, zonder fleece binnenkant, geen borduurwerk optie Een "must have" product voor iedere begeleider !

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden speciaal voor u gemaakt! 4dox Nederland helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

Het juiste hondentuig, type en maat, de juiste bandbreedte, het juiste product voor uw hond. We doen het mogelijke om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk leveren is ons doel! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en ieder product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken!

Passen tuigen en kleding

Voor afspraken om kleding of tuigjes te passen / op te meten, neem gerust contact met ons op! Passen kan in Middelbeers of Valkenswaard (Brabant nabij Eindhoven/Tilburg). Huidige geplande data voor passen staan bij 'Contact'.