Home  /   /  Woefbelletjes

Woefbelletjes

Praktische deurbel waarmee u uw hond kan laten weten dat hij/zij graag naar buiten wil gaan !

Woefbelletjes

Een geweldig en praktisch hulpmiddel voor een betere communicatie tussen u en uw hond (-en). Woefbelletjes kunnen aan de deur gehangen worden. De hond kan met zijn neus of zijn poot de bellen laten rinkelen en zo laten weten dat hij/zij graag naar buiten wil gaan. Woefbelletjes worden gemaakt van een riem die 40mm breed is. Wij bieden 2 lengtes, 80cm lengte voor kleine en 60cm lengte voor grote hondenrassen. U kunt zelf de kleur van de band en het borduurwerk kiezen. Het geheel bestaat uit een bronzen bel van 7,2 cm hoog en 2 kleine bronzen belletjes met een diameter van 2,8 cm.

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden op maat gemaakt speciaal voor u! Aura4dox helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

De juiste hondentuig type en maten, de juiste bandbreedte, de juiste product voor uw hond. We doen alles wat mogelijk is om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk te leveren is ons doel ! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en iedere product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken !

Tuigen maatwerk

Wilt u graag een maatwerk tuig voor uw hond willen bestellen. Maak dan een afspraak voor advies en maten opnemen !