Petten : 4dox
Home  /   /  Petten

Petten

Petten zijn voor hondeneigenaren en/of hondeninstructeur vaak zeer praktisch.

Petten

Petten zijn voor een hondeneigenaar en/of hondeninstructeur vaak zeer praktisch. Petten zijn handing om bijv. tegen de zon te beschermen zonder dat u een donkere zonnebril op moet zetten. Dames pet Dames pet is zachter en iets kleiner dan de unisex pet. De pet is verstelbaar. Unisex pet Unisex pet is steviger en wat groter dan de dames pet. De maat is niet veel verschillend en veel vrouwen past dit type pet beter dan de dames pet. De pet is verstelbaar. Borduurwerk opties: 1. "Wandelende hondenpootjes" in een kleur naar keuze 2. Afbeelding van hondenrassen 3. Tekst naar keuze (bijv. de naam van uw bedrijf) 4. Afbeelding van hondenpoot

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden speciaal voor u gemaakt! 4dox Nederland helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

Het juiste hondentuig, type en maat, de juiste bandbreedte, het juiste product voor uw hond. We doen het mogelijke om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk leveren is ons doel! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en ieder product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken!

Passen tuigen en kleding

Voor afspraken om kleding of tuigjes te passen / op te meten, neem gerust contact met ons op! Passen kan in Middelbeers of Valkenswaard (Brabant nabij Eindhoven/Tilburg). Huidige geplande data voor passen staan bij 'Contact'.